• Vitakraft – de mest nødvendige ting til dit kæledyr

  Vitakraft holder dine kæledyr i gang (foto Petworld.dk)

  Vitakraft holder dine kæledyr i gang (foto Petworld.dk)

  I nutidens samfund er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke dyr man kan have som kæledyr. Alligevel vil der dog altid være nogle klassiske dyr, som er de mest populære. Hér kan man nævne hund og kat som de mest oplagte eksempler. Varemærket Vitakraft har mange unikke produkter til disse kæledyr, men også til fugle, fisk, reptiler, pindsvind og mange flere.

  Der er altså gode muligheder for at købe ind til sit kæledyr ved at shoppe Vitakraft! I dette indlæg vil vi blot tage udgangspunkt i kattetilbehør for at illustrere mangefoldigheden i dette varemærkes produkter, og kvaliteten i samme.

  Kattegrus fra Vitakraft

  I store dele af året foretrækker de fleste danske huskatte at blive indendørs, fordi det regner eller er for koldt. Dette medfører naturligvis et problem i forbindelse med urinering. Derfor er kattebakken blevet opfundet, og den skal fyldes med kattegrus for at katten gider bruge den. Det er et godt valg at købe sit kattegrus hos Vitakraft.

  Vitakraft har lavet noget specielt kattegrus, der absorberer lugten fra tis og afføring. Dette er ofte det største problem med at have en kattebakke stående, at den kommer til at lugte i løbet af dagen. Det kan man altså undgå ved at købe kattegrus i en ordentlig kvalitet, noget der ellers er svært at få fat på.

  Vitakraft laver godt kattefoder

  Kattefoder er næsten en endnu mere basal del af det at have kat. Katte skal fodres mindst én gang om dagen, men gerne i flere små portioner. Vitakraft laver kattefoder, der ikke blot gør katten mæt, men som også giver den de nødvendige vitaminer og næringsstoffer. Dette giver udslag i kattens adfærd og trivsel, men også på dens udseende i form af flottere pels og et generelt sundt udtryk.

  Man kan også købe snacks til katte fra Vitakraft, der kan bruges til belønning til katten, når den har gjort noget rigtigt. Dette vil være med til at lære katten, hvordan den skal opføre sig, men det kræver naturligvis nogle godbidder, som rent faktisk har lyst til at spise.

  Køb Vitakraft kattefoder her

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.