• Vælg Eukanuba efter hundens race

  Eukanuba har produkter til alle racer (Foto Petworld.com)

  Eukanuba har produkter til alle racer (Foto Petworld.com)

  For en ny hundeejer kan det være svært at vælge, hvilken slags foder man skal gå efter. Der er utrolig mange forskellige mærker; Royal Canin, Hills eller Arion er nogle af de store. Og desuden skal man tænke på mængden af forskellige næringsstoffer og sammensætningen i den enkelt slags. Et mærke som Eukanuba har gjort det en del mere overskueligt for en nybegynder. Har kan du nemlig vælge foder efter, hvilken slags hund du har købt.

  Schæfer, gravhund eller collie?

  Det er sådan set lige meget. Eukanuba har udviklet foder til stort set alle de mest populære racer, du kan få fat i. Grunden til, at det kan være en fordel at vælge efter race er, dels at det er nemmere at finde rundt i og dels, at du så er helt sikker på, at du kommer hjem med et produkt, der passer til din hund.

  Frygten for overvægt

  Det er en helt normal frygt at have, og du har sikkert hørt meget om overvægt hos hunde i forskellige medier. Det er klogt at tage sine forholdsregler, så din hund ikke får for meget på sidebenene. Og her betyder valget af hundefoder en hel del. Du skal nemlig sørge for, at foderet passer til din hund, så den kan nå at fordøje det og forbrænde alt, hvad den indtager. De forskellige racer har forskellige fordøjelsessystemer og også derfor, er det en god idé at købe foder efter racen. Så er foderet tilpasset din hund.

  Læs mere om Eukanuba hundefoder her

  Share


  1 Trackbacks / Pingbacks

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.