• Vælg det rigtige kattefoder til din killing

  IAMS KILLINGEFODER (Foto: Petworld.dk)

  IAMS KILLINGEFODER (Foto: Petworld.dk)

  Når du har købt kattekilling, er det fuldstændig essentielt, at du får det rigtige foder til den. Kattekillinger udvikler sig nemlig lige så meget på det første år, som mennesker gør på cirka 14 år, og for at den udvikling kan ske, skal katten have tilført de rigtige næringsstoffer gennem deres kattefoder.

  Vælg vækstfoder

  Mange dyrlæger anbefaler derfor, at man i kattens første år fodrer den med såkaldt vækstfoder. Vækstfoder er kattefoder, som er tilført ekstra protein, vitaminer, mineraler og og ofte kalcium, der gør, at din kat har optimale omstændigheder for at vokse det første år.

  Derudover skal kattefoderet være en behagelig spiseoplevelse for din killing. Sørg derfor altid for at finde noget kattefoder, der er i små bidder, så killingen har lyst til at spise det. Som sagt tidligere, er det utroligt vigtigt, at killingen i løbet af det første år får spist sig stor og stærk.

  Et eksempelt på et godt katefoder til din killing kunne være IAMS kyllingefoder, der er beregnet til killinger og unge katte. IAMS kyllingefoder er i små bidder og derfor letfordøjeligt, samtidig med at det er energirigt, og er tilført ekstra protein og DHA, der er en ”byggesten” til kattens hjerne. IAMS kyllingefoder er set på tilbud på Petworld.dk til 439 kr for 10 kg kattefoder. (tilbuddet er set d. 19/3 2012)

  Find dit kattefoder nu!

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.