• Tre tips til hundegården

  Sørg for at hunden kommer ud (Foto Petworld.dk)

  Sørg for at hunden kommer ud (Foto Petworld.dk)

  En hundegård kan være ideel, hvis du gerne vil lade din hund være alene udenfor en del tid. På den måde er du fri for at skulle holde øje med den hele tiden, og hunden får en masse sund og god frisk luft. Men det er ikke altid nok bare at købe den første, den bedste hundegård, sætte hunden deri og så være tilfreds. Der er nogle fif til, hvordan du kan gøre det federe og lækrere for din hund at være i hundegården. Og hvis det er noget, du har tænkt, den skal være ofte, kan det være en meget god idé.

  • Hellere for stort end for småt: Enhver hund er energisk. Derfor skal den have masser af plads. Så står du henne i forretningen og skal vælge mellem to størrelser, så tag altid det store. Du skal nok finde pladsen, og din hund bliver glad.
  • Anskaf et læhegn: Det er ikke altid lige sjovt at være udenfor i det danske, blæsende vejr. Men til de fleste hundegårde kan du få et tilhørende læhegn, hvor hunden kan gå hen, hvis den får brug for det.
  • Tænk måske i et tag: Det kommer selvfølgelig lidt an på, hvornår på året din hund skal bruge gården. Men måske kan du gøre klogt i at finde ud af, om hunden får brug for et tag, så den ikke bliver plaskvåd.

  Se flere tips om en hundegård her

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.