• Transportbur hund – Når hunden skal med ud at flyve

  Med et transportbur kan du let få hunden med (foto Petworld.dk)

  Med et transportbur kan du let få hunden med (foto Petworld.dk)

  Det sker jo, at familien skal ud at rejse, og nogle gange skal man lidt længere væk end andre. Står I og skal ud at flyve, og skal hunden med, er der flere forholdsregler man bør tage sig, for at det kan blive en lige behagelig tur for alle. Men en hund kan altså sagtens komme med i de højder, hvis det bliver nødvendigt. Se bare her.

  Man skal altid tjekke med flyselskabet, hvad der regler for transport af hunde er. Hvis hunden ikke er særligt stor, kan den ofte komme med i flyets kabine, hvis bare den opbevares i en transportkasse. Det er rart, for så kan den være hos dig på hele turen, og det vil helt sikkert være det, den selv foretrækker. Her skal man huske, at transportkassen skal kunne godkendes af flyselskabet og også overholde kravene til håndbagage om bord på et fly.

  Transportburet til hunden, der rejser i lastrummet

  Hvis der er tale om en større hund gælder der andre regler. En stor hund i en flykabine er ikke et hit hos hverken personale eller medpassagererne, og det er heller ikke en sikker løsning for nogen – især ikke hunden. En stor hund skal også opbevares i en transportkasse, men den må tage til takke med en plads i lastrummet. Selvom det kan virke hårdt, skal hunden nok få en god og sikker tur, og så kan du glæde dig til gensynet, når I lander.

  Der skal anvendes særlige sikkerhedsgodkendte transportkasser i den situation, og her skal du nok bede om lidt vejledning, der hvor du køber transportkassen. Kontakt også altid flyselskabet for at blive oplyst om deres krav til transportkassen. Som udgangspunkt skal den være stor nok til, at hunden kan stå oprejst og vende sig rundt.

  Et godt hundebur gør rejsen lettere for alle

  Et hundebur gør al transport med hunden nemmere

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.