• Spil sikkert med Eukanuba hundefoder

  Giv din hund det bedste (Foto Petworld.com)

  Giv din hund det bedste (Foto Petworld.com)

  Som hundeejer kan det være svært at gennemskue, hvad der er det bedste foder til ens hund. I betragtning af, hvor meget tid og energi vi bruger på at finde den rigtige kost til os selv, giver det god mening, at det også er en udfordring at finde den rigtige sammensætning af foderet til menneskets bedste ven.

  Men når du endelig begiver dig ud i forretningerne for at finde foder, så er der et par tommelfingerregler, der sikrer, at du kommer hjem med det rigtige hundefoder til din hund.

  Gå efter kvalitet

  Og her kommer Eukanuba ind i billedet. Eukanuba er efterhånden en af de gamle spillere i det her game, og har igennem mange års produktudvikling fundet frem til en høj kvalitet.

  Den høje kvalitet kommer primært fra deres brug af animalske proteiner til foderet. Det betyder kort sagt, at deres foder har udgangspunkt i dyr. Det giver god mening, da hunde jo fra naturens side er rovdyr. Derfor har deres fordøjelsessystem godt af de animalske proteiner, da det minder så meget om deres naturlige kost, som overhovedet muligt. Derudover er Eukanuba også i høj grad kendt for deres kvalitetskontrol, der er ekstra grundig.

  Læs mere om eukanuba her

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.