• Smid lopperne ud på to dage med Frontline

  Slip af med lopperne (Foto Petoworld.dk)

  Slip af med lopperne (Foto Petoworld.dk)

  Døjer din hund med lopper, der hopper rundt i pelsen og irriterer hundens hud? Eller har din hund været i skoven og fået en flåt på sig?

  Så kan du komme af med bæsterne på to dage, hvis du bruger det rigtige loppe- og flåtmiddel. På den måde sikrer du, at hunden ikke bliver irriteret, og at du kan komme i nærheden af hunden igen. Det skulle jo nødigt være sådan, at hunden skulle døje med problemet i længere tid.

  Frontline som behandling

  En af de mærker, som du kan bruge, er mærket ”Frontline”, som lover, at dyrene – eksklusiv hunden selv – er væk på under 48 timer fra det tidspunkt, hvor du iværksætter behandlingen af hunden. Produktet hedder ”Frontline Combo Vet”. Når det gælder lopper, så beskytter produktet endvidere i op til otte uger, efter du har taget det i brug. Og når det handler om flåter, så beskyttes hunden mod nye flåtangreb i de næste fire uger.

  Du skal være opmærksom på, at hunden skal være over otte uger gammel, før du må bruge midlet til den. Ellers er det bare med at komme i gang, så hunden kan slippe fra de irriterende bæster i huden. Det er altid en god ide at rådføre sig med sin dyrlæge inden man gør noget som helst, da flere loppemidler kan give nogle bivirkninger.

  Her er et udvalg af produkter fra Frontline.

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.