• Særligt hundefoder til en særlig hund

  Hundefoder (Kilde: Petworld.dk)

  Hundefoder (Kilde: Petworld.dk)

  Alle hunde er noget særligt. Som hundeejer har du sikkert opdaget, at alle hunde ikke er ens, men at de derimod har deres egen personlighed, som gør dem til individer. Og det er måske netop derfor vi knytter os så meget til vores hunde. Og af alle de søde hunde, er ens egen hund den bedste selvfølgelig. Men det er ikke kun i forstand og temperament, at hunde er forskellige. Hundenes forskellige størrelser betyder forskellige behov. Ikke mindst når det kommer til kosten.

  Vælg det rigtige hundefoder

  Derfor er et det vigtigt at udvælge et hundefoder, som netop er beregnet til din hunds størrelse og race. Mange hundefodermærker producerer forskelligt type foder, som er skræddersyet til den enkelte hund. Det gør det nemt og enkelt for dig som ejer at udvælge et foder, som giver din hund det den har brug for. Mærket Arion har således lavet en række forskellige produkter til hvalpekategorierne.

  Har man for eksempel en hvalp af en af de store racer, kan man få en pakke ”Puppy Large Breed”, som netop er specialudviklet til større hunderacer, idet den forebygger knoglesygdomme og sikrer et energiindtag, som er nødvendigt for de store hunde. Man skal faktisk holde lidt øje med netop energiindtaget, især om vinteren, også ved de små hunde, da de kan have sværere ved at holde varmen. Her kan det også være en fordel at købe lidt varmt overtøj til hunden.

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.