• Royal Canin laver hundefoder med specielle egenskaber

  Royal Canin laver mad til alle hunde (Foto Petworld.dk)

  Royal Canin laver mad til alle hunde (Foto Petworld.dk)

  Din hund fortjener den bedste foder. Den får ikke en bred buffet, og den har ikke muligheden for at handle ind i Fakta selv. Derfor skal du sørge for, at den får alle de byggesten, som den har behov for, gennem sit måltid, der som oftest består af den samme hundefoder. Det er derfor meget vigtigt, at du køber hundefoder af høj kvalitet. Hos Royal Canin laver man hundefoder med naturlige proteiner og sunde ingredienser, der alle er gode for din hunds muskler, pels og helbred, men foderet har også en lang række andre gode funktioner, der holder din hund sund, rask og glad længe. Med det rigtige hundefoder fra Royal Canin kan du nemlig forhindre tandsten, undgå en lugtende hund, mindske afføringen og holde din hund slank. Det vil komme både dig og din hund til gode.

  Royal Canin findes til alle typer

  Royal Canin laver hundefoder til alle typer af hunde, og det er vigtigt, at du følger rådene og køber hundefoder, der er tiltænkt din hunds race, størrelse og specielle behov. Royal Canin laver både hundefoder til seniorhunde, voksne hunde og hvalpe, ligesom du kan få foder til små racer og store racer. Der er nemlig stor forskel på, hvilken mængde energi de forskellige hunde skal have, hvis de ikke skal blive overvægtige eller undervægtige, og hvis de skal udvikle sig korrekt og sundt.

  Hovedingrediensen er selvfølgelig kød, da det er den vigtigste for din hund, hvis den skal udvikle sine mange store muskler og få en smuk og unik pels. Du kan finde hundefoder fra Royal Canin her.

  Læs meget mere om hundefoder i disse indlæg:

  Forvirring – Hvorfor er Royal Canin foder ikke for kaniner?

  Hundefoder skal meget mere end at mætte

  Nærende hundemad til menneskets bedste ven

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.