• Royal Canin er en af de store aktører på fodermarkedet

  Royal Canin hundefoder er et af de store mærker man altid kan være sikker på (foto lavprisdyrehandel.dk)

  Royal Canin hundefoder er et af de store mærker man altid kan være sikker på (foto lavprisdyrehandel.dk)

  Som ejer af et kæledyr er der en del ting, som man skal tage stilling til. Det gælder hyggelige ting som at gå ture eller lege, men det gælder også mere praktiske ting som at tage dyret til dyrelægen og fodre det. Netop fodringen er jo en daglig del af det at have kæledyr, og derfor er det også vigtigt, at man gør noget ud af at vælge det rigtige foder til netop sit eget kæledyr. Royal Canin er en af de helt store aktører på fodermarkedet for kæledyr, men endnu vigtigere er det, at det også er en af de producenter, som er godt for den gode kvalitet.

  Hvad man får ud af foder fra Royal Canin

  Royal Canin har i mange år været synonym med det gode kæledyrsfoder, fordi de har gjort noget ud af at berige foderet med noget godt indhold. Med andre ord har de brugt nogle råvarer og nogle fremstillingsmetoder, som kommer dyrene til gode. Katte, hunde, fugle, gnavere, fisk og andre kæledyr har nemlig alle nogle behov gruppemæssigt for bestemte mineraler og vitaminer i bestemte mængder, ligesom vi mennesker også har nogle behov i forhold til vores kost, som vi skal have opfyldt.

  Desuden laver Royal Canin unikke foderprodukter til disse forskellige dyregrupper, og endda til undergrupper inden for dem, og derfor kan man altid finde frem til noget foder, som passer til sit eget dyr. Det kan også være, at dyret har nogle udfordringer affødt af alder eller sygdom. Igen kan man helt sikkert finde noget foder, som er specielt velegnet, hvis man handler ind hos Royal Canin.

  Royal Canin kan købes billigere i mange webshops, end det kan i dyrehandlere og butikker. Det skyldes, at webshops ofte kan specialisere sig på et nichemarked, og dermed kan de også presse priserne ekstra meget ned.

  Køb Royal Canin ved petworld

  Læs mere om Royal Canin:

  Royal Canin laver hundefoder med specielle egenskaber

  Forvirring – Hvorfor er Royal Canin foder ikke for kaniner?

  Royal Canin – Giv din hund alt, den behøver

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.