• Om mirapico.dk

  Om sitet

  Kaster du kærligheden på et kæledyr, er du også nødt til at elske de ting, der følger med. Din kat, hund, kanin eller fisk kræver en hel del foder, tilbehør og udstyr. Et kæledyr giver dig masser af fantastiske øjeblikke. Men så skal den jo også spise, sove og leges med. Her på sitet kan du få masser af gode råd til, hvordan du gør livet nemmere med et kæledyr. Så kan du komme hurtigt og nemt i gang med at alt det sjove.

  Kat og hund imellem

  Der findes jo fantastisk mange forskellige kæledyr. Men vi har valgt at fokusere på de mest populære i Danmark. Derfor finder du nok ret hurtigt ud af, at der er en del indlæg om katte og hunde. Markedet af udstyr og tilbehør er større for dem, og det gør det sværere at finde rundt i – specielt, hvis du er ny i faget som kæledyrsejer. I stedet for at stille dig ned i dyreforretningen og kigge på samtlige produkter, varianter og producenter, for at finde frem til det bedste, så kan du læse om dem her. Vi har for eksempel samlet viden om alt det bedste foder, så din hund eller killing bliver mæt hver aften.

  Vi kræser for kvaliteten

  Enhver dyreejer står på et tidspunkt i en situation, hvor du holder to produkter i hver sin hånd. De er lavet til det samme, men den ene koster en smule mere end den anden. Hvad skal man vælge? De fleste af os vil nok vælge den billigste af vane. Men vores erfaring er, at man skal tænke sig om en ekstra gang, før man går efter den billige variant af killingens foder eller hundens kurv. Fordi markedet er så stort, findes der mange produkter, hvor du ender med at kaste penge ud af vinduet. Du kommer til at investere i noget, som ikke holder i længden. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå. Derfor kan du kun finde indlæg på dette site, som handler om varer af god kvalitet. Det er muligvis ikke altid det billigste, men det er stensikkert nogle produkter, som du kan regne med holder.

  Få et hurtigt overblik

  Sitet er utrolig enkelt bygget op. Hele ideen er jo, at du nemt kan finde det, du leder efter, få det købt og komme frem til de sjovere dele af det at være kæledyrsejer. Hvis du ved, præcist hvad du leder efter, kan du vælge at søge på selve ordet. Du kan også læse mere overordnet og klikke på en kategori. Og hvis du bare gerne vil have lidt ny inspiration, kan du bare blive på startsiden. Her ligger altid de nyeste indlæg med gode tilbud og tendenser.

  Giv os et praj

  Sidder du alligevel tilbage og mangler noget information om noget, så skriv endelig til os. Vi arbejder hele tiden på at forbedre din og andres oplevelse af sitet, og det har vi brug for din feedback til. Så har du ris, ros eller erfaringer, du gerne vil dele ud af? Så send os en besked. På forhånd man tak.

  Share