• Loppemidler holder røde og kløende bid på afstand

  Ingen kæledyr kan være tjent med lopper (foto petworld.dk)

  Ingen kæledyr kan være tjent med lopper (foto petworld.dk)

  Du er ikke i tvivl, når først lopper har indtaget dit hjem. Du ved, de er der. De sætter sig i sengetøj, tæpper, dyner, puder, madrasser. Alt blødt. Særligt i dit kæledyrs pels. Lopper kan faktisk ikke leve særlig lang tid andre steder, end i pelsen på din hund eller din kat. Men for at de forsvinder, så både du og dit kæledyr kan undgå ulidelig kløen, skal du ty til loppemiddel. Loppemidler findes der heldigvis mange forskellige former for.

  Loppemidler er en effektiv måde at få de små sorte dyr til at holde op med at sætte deres røde bid i huden på alt, de kommer i nærheden af. Loppemidlet skal du bruge på dit kæledyr, og når først de små dyr er blevet bekæmpet der, er det en god ide at gå i gang med vaskemaskinen og støvsugeren.

  Let løsning på et irriterende problem

  Det kan være sværere at komme af med lopper, end man måske lige tror. Ligesom lus lægger lopper æg, der klækkes efter, man ellers har bekæmpet de levende lopper. Derfor er det vigtigt, at du følger op med loppekure til din hund eller din kat. Hellere en gang for meget end en gang for lidt.

  At have lopper i hjemmet går ikke kun udover kæledyret. Mange oplever også en forstyrret nattesøvn, fordi lopperne har fundet deres indtog i sengen, sofaen og så videre.

  Loppemidler er heldigvis lette at bruge. Det, som de fleste finder lettest, er et loppemiddel, der simpelt dryppes i nakken på hunden eller katten. Det er vigtigt, du kommer tæt på huden med dråberne, men derudover er det ganske simpelt og helt smertefrit for dit kæledyr. Det er en helt anden oplevelse, end hvis du er vant til at kæmpe med piller, der skal sluges.

  Se et udvalg af loppemidler hos Petworld

  Læs mere om loppemidler:

  Smid lopperne ud på to dage med Frontline

  Bayvantic loppemiddel – hvis du vil afskrække flåter

  Frontline loppemiddel til hunden der gerne vil udforske

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.