• Kom godt i gang med dit akvarie

  Der er et par ting man bør vide først (Foto Petworld.dk)

  Der er et par ting man bør vide først (Foto Petworld.dk)

  Ungerne har plaget i månedsvis om, at familien skal have et kæledyr. Du har været lidt skeptisk, men endelig er I blevet enige om, at akvariefisk vil være et godt kompromis. Og det er rigtigt nok, at fisk er nemmere at holde end en hund, som skal have konstant opmærksomhed, og som I har ansvaret for at få med. Men til gengæld er der lidt flere ting, I skal anskaffe jer før, I kan købe dyrene. Her er en lille guide:

  • Akvariet: Når I skal vælge et akvarium er det vigtigt, at I har fundet ud af, hvor mange fisk I gerne vil have, og hvor mange planter og pynt I vil have med. Det skal fortælle jer noget om, hvor stort et akvarium I skal bruge.
  • Vandtype: Find ud af, hvilken slags fisk I gerne vil have og vær opmærksom på, at nogle er ferskvandsfisk og nogle er til saltvand.
  • Planter: Det er nødvendigt for at få et godt miljø i akvariet, at I vælger nogle forskellige planter. Også her skelner man mellem fersk- og saltvand. Planterne er med til at give ilt til dine fisk.
  • Ilt i vandet: Der findes forskellige metoder til at få nok ilt i vandet, men det er vigtigt, at du forsøger at finde et system. Det har fiskene brug for.

  Se alle akvarie produkter her

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.