• Køb billig kattemad og mindsk udgifterne ved at have kat

  Der er ingen grund til at bruge alle dine penge på kattemad (foto petworld.dk)

  Der er ingen grund til at bruge alle dine penge på kattemad (foto petworld.dk)

  En af de helt tunge udgiftsposter ved at have kæledyr er deres foder. Kæledyrsfoder er nemlig tit og ofte meget pebret i prisen, og man kan næsten have nogle producenter mistænkt for at gøre foderet dyrt, bare fordi de ved, at en god dyreejer er villig til at betale det meste, for at kæledyret har det godt og får noget godt at spise.  Det kan man læse mere om i denne test af kattemad. Men sådan behøver det ikke at være.

  Det er nemlig efterhånden blevet muligt at finde foder, der ikke ruinerer dit budget – du skal jo også helst have noget at spise i løbet af en måned, kan man sige. Nogle mærker har faktisk gjort det til deres fornemmeste opgave at udvikle et foder, der ikke bare giver dit kæledyr alt det, det skal have i form af næring, proteiner, fedt, vitaminer og mineraler, men som rent faktisk også er til at betale. Med andre ord har de haft foderets pris i tankerne, mens de udviklede det, så det endte med en købspris, den almindelige dansker har råd til.

  Billig kattemad til din kat

  Et af de dyr, hvis foder hurtigt bliver en decideret udgiftspost, er kattens. For kattefoder er bare dyrt, hvis man ikke ved, hvor man skal finde de billigere alternativer. En anden grund til, at netop kattefoder tit ender med at være dyrt, er, at mange katteejere tit har mere end en kat, dels fordi de er ret nemme at holde og derudover kan holde hinanden med selskab – og to katte betyder jo automatisk dobbelt op på foder. Hvis der så tilmed også er nogle nabokatte, der ynder at bruge jeres kattelem, vil der typisk også ryge noget foder i den forbindelse.

  Derfor er det bare med at komme ind i jagten på billigere foder, så du ikke skal være nervøs for din konto, hver gang din kat sætter munden til foderskålen. Det behøver ikke at være dyrt. Og du er ikke en mindre god ejer af at købe billigt kattefoder. Det kan du fx. gøre her og faktisk vil du, hvis du sammenligner ingredienserne på de forskellige pakninger opdage, at det tit er mærkets navn og ikke indholdet, du betaler ekstra for.

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.