• Kattemad giver tilværelsen en lille og smagfuld pote

  Giv din kat noget godt kattefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

  Giv din kat noget godt kattefoder (foto lavprisdyrehandel.dk)

  Der er mange måder at nyde tilværelsen på. Nogle gør det ved at hygge sig i fællesskab med andre mennesker. Gennem social kontakt kan vi opleve mange ting, som vi ikke ville være i stand til foruden. Vi bruger i høj grad vores sanser, når der skal opleves. Vi bliver mæt på sanseoplevelser.

  For katte er sansninger for fundamentale for deres tilværelse. De lever og forstår gennem sanserne. Derfor skal deres kattemad også være af en god kvalitet. Af en kvalitet, som de kan tillade sig at nyde. Når katte er sultne tragter de sund, lækker og smagfuld kattemad.

  Kattemad stiller behovet

  Kattemad er speciel vigtigt for katte. De bliver for det første mætte og glade af det. Det er sådan, at de får energi til resten af dagen. Det er sådan, at de slår rødder i deres tilværelse. Med de daglige måltider mad får man ligesom stillet sine fundamentale behov. Det er nu engang meget rart med den friske kattemad. Den er energirig.

  Kattemad specielt til katte

  Men den må også gerne være smagfuld. Mennesker har nok ikke den store trang til at spise kattemad. Den lugter nok lidt mærkeligt, og så har den også en sær konsistens. Det, der ikke er noget for mennesker, er tilgengæld noget helt vildt lækkert for kattene. Katte elsker kattemad, der lugter og smager lidt mærkeligt. Kattemad har en helt særlig lugt, der giver kattene blod på tanden. De bliver helt vilde i varmen af lugten. For mennesker har den sjovt nok den modsatte effekt. Men for kattene er det noget helt særligt. Det er nærmest luksuriøst at få sit daglige kattemad, der på sådan vis vækker sanserne og lader dem erfare lykkens lunefulde smag. På grund af lugt, konsistens og aroma elsker kattene deres kattemad.

  Du kan finde et stort udvalg af kattemad her

  Læs mere om kattemad her:

  Køb billig kattemad og mindsk udgifterne ved at have kat

  Kattemad skal give din kat energi til et aktivt katteliv

  God kattemad skal passe til din kats race og alder

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.