• Hvilket dyr er du til?

  Valg af kæledyr (Foto: petworldkonkurrence.dk)

  Valg af kæledyr (Foto: petworldkonkurrence.dk)

  De fleste af os har på et tidspunkt i vores liv haft et kæledyr. I det mindste, som børn. Et dyr er nemlig en rigtig god legekammerat, når verden bliver kold og trist.

  Derfor har de fleste børn i Danmark på et tidspunkt vundet diskussionen, eller plageriet, og de voksne har forbarmet sig over de små poder og begavet dem med et dyr i den ene eller anden afskygning. I en travl hverdag har mange forældre så dårlig samvittighed over ikke at være nok tilstede, at der ikke skal mange ”åh, please mor” og bedende børneøjne til før forældrene giver ind og bestemmer sig for, jo, så prøver vi.

  Hvad skal du huske på ved valg af dyr

  Men et dyr er stadig en stor forpligtigelse, og et stort ansvar, derfor er det ikke ligegyldigt, hvad man vælger. Afhængig af familiens generelle tid og sammensætning. Men hvilket dyr er så det bedste for din familie? Ja det afhænger af flere faktorer. Fx, er der allergi i familien? Er der småbørn, der endnu ikke har lært at begå sig og vise hensyn? Er I glade for udeliv, hver dag? I skal kort sagt lave en minianalyse på jeres behov og afhængig af jeres svar finder i det dyr, der bedst passer ind i jeres verden

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.