• Hvalpefoder til alle typer hvalpe – hvad skal du vælge?

  Hvalpe har krav på godt foder (foto petworld.dk)

  Hvalpe har krav på godt foder (foto petworld.dk)

  Du har netop været ovre ved et par gode venner, der for nogle uger siden har fået de sødeste små hvalpe. 4 små sorte labradorhvalpe løb dig tumlende i møde, da du kom ind ad hoveddøren. Øjnene havde åbnet sig, og de små hvalpe løb bare rundt på køkkengulvet og legede med hinanden. Du kunne slet ikke stå for dem, og du havde heldigvis fået lov til at tage en af dem med hjem.

  Du har nu en lille sød sort hvalp i hjemmet, og hele familien er glade for det nye nuttede familiemedlem og glæder sig til at se den vokse op og blive en flot stor labrador, som man kan gå lange ture med. I har købt en lille hundekurv til hvalpen, har fundet en masse sjovt legetøj frem til den, men I mangler en vigtig ting. At finde det helt rigtige hvalpefoder.

  Hvalpefoder er vigtigt, så hvalpen får, hvad den skal bruge

  Men hvilken type foder skal I vælge? Det vigtigste er, at det rent faktisk er hvalpefoder, for det duer ikke at give hvalpen almindeligt hundefoder. Dernæst er det vigtigt, at det er hvalpefoder, som passer til netop din hvalp. Der er altså forskel på, hvad en labrador hvalp skal have, og hvad en lille spaniel skal have. Det er der fordi, de vokser med et forskelligt tempo. Find hvalpefoder her

  Det er på den baggrund vigtigt at købe foder efter hvalpetype. Foderet skal indeholde de rette mænger energi, fedt, protein og kulhydrat. Desuden skal der være de rigtige vitaminer og mineraler i, så hvalpen vokser korrekt og får, hvad den har behov for. Spørg i butikken, så du er sikker på, at du får det rigtige med hjem, eller læs grundigt om det på nettet i forvejen.

  Mere information om hundefoder her:

  Eukanuba hundefoder – tag godt imod din nye hvalp

  Nærende hundemad til menneskets bedste ven

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.