• Hundeudstyr – giv din hund varme i den kolde tid

  TRIXIE PULLOVER (Foto: Petworld.dk)

  TRIXIE PULLOVER (Foto: Petworld.dk)

  Det kan godt være en kold fornøjelse at være hund i Danmark i vintermånederne. Det kan navnlig være svært for mange af de små og mindre hunde at holde på varmen, når sneen ligger højt. Som hundeejer bør du være opmærksom på om din hund fryser meget, når I er ude og gå, og hvis det er tilfældet, bør du investere i noget varmt overtøj til den, så hunden også kan nyde sine gåture i løbet af vinteren. Der findes mange forskellige muligheder inden for overtøj til hunde, men det er vigtigt at finde noget, som rent faktisk giver varme, og som ikke mindst varmer de rigtige steder. Det er blandt andet vigtigt, at frakken også dækker hundens mave, da det er det mest kuldefølsomme sted, som endda befinder sig meget tæt ved jorden.

  Prøv f.eks. Trixie frakken

  Firmaet Trixie har lavet en sort frakke med plys i kraven. Den går rundt om bryst og mave, som den bør, og har velcrolukning, hvilket gør den nem at tage af og på. Frakken er lavet af bomuld og kan også fås i hvid.

  En anden model fra Trixie er ”Konge-frakken”, som er foret med blød fleece og har velcrolukning på hals og mave, hvilket giver stor bevægelsesfrihed. Frakken er vindtæt og lavet af Oxford polyester.

  Se flere gode hundefrakker her

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.