• Hundetøj er godt på danske breddegrader

  Danmark er koldt det meste af tiden, så tøjet er faktisk ikke en dum idé (foto petworld.dk)

  Danmark er koldt det meste af tiden, så tøjet er faktisk ikke en dum idé (foto petworld.dk)

  Hundetøj har i de seneste år fået et kæmpe comeback i takt med at superstjerner i Hollywood er begyndt at klæde deres firbenede venner i frakker, kjoler, trøjer, shorts og huer. Samtidigt har det at klæde sin hund i tøj fået et poppet stempel, som mange ikke vil identificeres med. Men faktisk behøver det ikke være hverken kikset eller fashionabelt af klæde sin hund i tøj. Det kan være ganske praktisk. Især på danske breddegrader.

  Flere og flere danskere har anskaffet sig mindre hunde, der kræver mindre plads og kortere gåture men samtidigt er uimodståeligt søde og familievenlige. Langt de fleste af disse hunde vil faktisk fryse på danske breddegrader langt det mest af halvåret, hvor graderne nærmer sig frysepunktet og klimaet er vådt og fugtigt. Her kan det være fordelagtigt med et regnsæt, der holder din hund tør og varm. Du kan sammenligne det med at gå en tur i frostvejr med vådt hår. Det er koldt.

  Vælg korrekt hundetøj

  Et godt eksempel på en mindre populær hund i Danmark er bomuldshunden. Den lille hvide bamse er uimodståeligt, men pelsen er præcis som vi menneskers hår på hovedet. Den har ikke nogen underpels til at holde den ekstra varm, og den skal klippes en gang imellem. Den er i virkeligheden ikke skabt til gåture i sne –og regnvejr, og derfor kan et regnsæt eller en frække være ganske glimrende. Reflekser kan også være smart på de mørke årstider.

  Tøjet skal være behageligt, hvilket vil sige at materialerne skal være bløde, og din hund skal kunne bevæge sig ordentligt i tøjet.

  Køb hundetøj her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/hundefrakker–pynt.aspx

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.