• Hundesnor – Hold din hund sikkert i en kvalitetssnor

  Hundsnoren skal være sikker (foto lavprisdyrehandel.dk)

  Hundsnoren skal være sikker (foto lavprisdyrehandel.dk)

  En hundesnor er uundværlig for alle hundeejere. Selvom du har godt styr på din hund, skal du altid kunne sætte den i snor, når du er ude med den. Der findes mange forskellige typer hundesnore, som du kan give din hund på.

  En hundesnor er enten en kort line et noget stærkt snor, som du kan sætte fast i din hunds hundehalsbånd eller du kan vælge en flexiline. Du kan købe hundesnore hos Lavprisdyrehandel, der har mange gode tilbud på lækre hundesnore. Du kan også finde hundetegn og hundehalsbånd i Lavprisdyrehandel.

  Alle hunde skal være udstyret med et hundetegn, hvor der står, hvem den tilhøre. Hundetegnet fastgøres i halsbåndet, hvor du også kan sætte hundesnoren i. Alle hundesnore er lavet med en lille klemme, som du kan sætte fast i en ring i halsbåndet.

  Flexiline eller almindelig hundesnor?

  Den almindelig hundesnor er et godt valg til dig, der har en stor hund, som du hele tiden skal kunne have godt styr på. Med en almindelig hundesnor, har du nemlig en fast og robust line, som er nem at styre store hunde med.

  Du kan også vælge en flexiline. Det er en hundesnor, der består af et håndtag, som er behageligt at holde i og en snor på en rulle inden i håndtaget. Flexilinen ruller ud alt efter, hvor meget hunden trækker i snoren. Du kan dog også låse linen, så den har en bestemt længde.

  Køb en almindelig hundesnor eller en flexiline i Lavprisdyrehandels webshop, der er at finde på www.lavprisdyrehandel.dk.

  Læs mere om hundesnore her:

  En hundesnor er en af de vigtigste hundeartikler

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.