• Hundemad til foråret

  HILLS SLANKEFODER RACER (Foto: Petworld.dk)

  HILLS SLANKEFODER RACER (Foto: Petworld.dk)

  Nu begynder solen at titte frem, vejret bliver varmere og det er tid til at tage familiens firbenede ven med ud på lange gåture. Men hvis der er mere motion på programmet, skal der også være tilsvarende mere gods i det foder, du giver din hund. Ikke for meget, ikke for lidt. Men lige tilpas så din hund kan få mange gode timer i det fri.

  Et hav af muligheder

  Inden for kategorien hundemad er der masser af ting at vælge imellem og masser af kvalitetsmærker, som du med fordel kan tage med hjem og give din hund. Et par eksempler er mærker som Royal Canin, Hill’s og Arion. Alle tre producenter har brugt mange år på at udvikle hundefoder af høj kvalitet med et godt og nærende indhold. Desuden producerer de foder til alle aldre, så både hvalpen, den voksne hund og seniorhunden kan blive mæt.

  Pas på overvægt

  Når det så er sagt, skal du selvfølelig passe på ikke at falde i den anden grøft. Overvægt er et stort problem blandt hunde, og derfor skal du være opmærksom på, at den ikke får for meget. Hold dig fra at give den rester fra aftensmadsbordet. Det gør den både kræsen og fed, og hvis du er i tvivl om doseringen, så tag en snak med dyrlægen. Sammen kan I finde frem til, hvordan du bedst fodrer din hund.

  Klik her for at finde det bedste hundemad

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.