• Hundefoder skal være en af livets goder

  Find noget hundefoder, som din hund ser frem til (foto lavprisdyrehandel.dk)

  Find noget hundefoder, som din hund ser frem til (foto lavprisdyrehandel.dk)

  Når en hund er sulten, skal den naturligvis have noget at spise. Det siger sig selv. Men det behøver ikke at være sådan, at den blot får hundefoder for ikke at være sulten længere. Så den bliver mæt. Hundefoder er mere end blot en brun masse. Mere end tørre bidder. Hundefoder findes i tusindvis af forskellige smagsvarianter. Vælg derfor den, der smager din hund.

  Det vigtigste ved hundefoder er dog, at den giver din hund den næring, som hunden har brug for. Hunde er som regel nogle meget aktive væsner, der bevæger sig meget omkring. Derfor har de brug for energiholdig hundefoder, der kan holde dem i gang. Energiholdig hundefoder skal primært bestå af proteiner og også en større mængde kulhydrater, end vi som mennesker for eksempel har brug for. Hunde skal have en næring, der dels styrker deres muskler og sener og dels gør, at deres kroppe har noget at løbe på. Energi, kulhydrater.

  Glem ikke bisserne

  Hvis foder skal været en af livets goder kræver det, at den tager højde for mere end blot de allermest basale hundebehov. Som nævnt må den gerne smage godt – og du kan både vælge at fodre din hund med tør- og vådfoder. Derudover skal hundefoderet stimulere hundekroppen med proteiner og kulhydrater, hvilket der også blev nævnt ovenfor. En ekstra ting, hundefoder meget gerne må indeholde er vitaminer og mineraler. Disse er med til at stimulere din hunds krop og gøre den så sund som overhovedet muligt.

  Der findes forskellige vitaminer og mineraler, der alle hjælper din hund på forskellige måder. Det vigtige er, at de er i foderet. Hvis ikke din hund får nok tilskud i kosten eller blot får en god nok kost, kan det nemlig ses på både dens tænder, tandkød, pels, hud og kløer.

  Se mere om hundefoder hos lavprisdyrehandel

  Læs meget mere om hundefoder her:

  Eukanuba hundefoder – tag godt imod din nye hvalp

  Forkæl din hund med lækkert hundefoder og gåture

  Royal Canin laver hundefoder med specielle egenskaber

  Hundefoder skal meget mere end at mætte

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.