• Hjælp din højt elskede hund af med sin allergi

  Har du de nødvendige hundeting (foto lavprisdyrehandel.dk)

  Hjælp din lille bedste ven af med allergi (foto petworld-vet.dk)

  Hjælp din højt elskede hund af med sin allergi

  Når man har en hund af en vilkårlig race, som render rundt og klør sig unormalt meget i pelsen, er der relativt stor risiko for at den har udviklet en eller anden form for allergi, som kan være ganske ubehagelig for hunden. Her bør man bestemt ikke blot se til, men i stedet forsøge at finde ind til sagens kerne, og forsøge at finde ud af hvad det er lige netop din hund er allergisk overfor. Det er nemlig ikke kun kløe, som allergi kan forårsage. Det kan også forårsage en række andre sygdomme.

  Der er gudskelov flere måder at forebygge allergi hos hunde på. Den sikreste metode, er at se sig godt og grundigt om efter noget ordentligt foder til hunde. Kort sagt, kan man som regel sige, at det lidt dyrere foder som har større indhold af animalske proteiner, som regel er bedre til at holde allergi fra døren. Det er nu ikke nogen skudsikker plan, kun at satse på at købe dyrt foder, men det kan være en start på, hvordan man mindsker risikoen for at give sin hund allergi.

  Noget af det, der er i foderet, som virkelig tit kan være medvirkende til at give allergi er korn af den ene eller den anden art. Det er som regel ikke korn i sig selv, der giver allergi hos din hund, og det er også derfor at meget foder ofte er fyldt med korn. Fordi det er en god fylder, som er billig at putte i foderet. Men i foder med korn kan der være spor af lagermider, som er det der giver allergi. Det skyldes at kornet ligger på lagre, hvor disse mider kan formere sig. Sørg derfor for at finde kornfrit foder til din hund.

  Godt foder hjælper din hund af med den værste allergi

  En af fordelene ved at undersøge markedet for bedre foder, er at man finder ud af at man rent faktisk kan få endnu bedre økonomi ud af at skifte til noget foder som er lidt dyrere, da hunden som oftest skal have væsentligt mindre af det for at blive mæt. Samtidig mindsker man risikoen for allergi, så det er en såkaldt win-win.

  www.petworld-vet.dk bliver du meget klogere på hvordan du hjælper din hund af med allergi

  Du kan også læse mere om allergi hos hund her:

  Allergifoder hunde redder hundene fra allergiske reaktioner

  Hunde er forskellige, det er hundefoder også

   

   

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.