• Gør livet nemmere med det rigtige hundeudstyr

  TRIXIE SIKKERHEDSSELE (Foto: Petworld.dk)

  TRIXIE SIKKERHEDSSELE (Foto: Petworld.dk)

  Jobbet som hundeejer vælger de fleste af os frivilligt, og det er et fantastisk job. Men når det er sagt, er der stadig al mulig grund til at gøre det så nemt og funktionelt for sig selv som muligt. Derfor kan det være en god idé at holde sig up to date med, hvad der bliver lavet af nyt udstyr til din hund. Det kan gøre din hverdag som hundeejer en del nemmere.

  Hunden i bilen

  Et godt eksempel på godt og effektivt hundeudstyr er den udvikling, der har været på hundeudstyr til bilen-området. Den traditionelle kurv i bagagerummet kan nu skiftes ud med både sikkerhedsseler, så din hund kan sidde på bagsædet sammen med børnene. Desuden er det også muligt nu at få nogle mere sikre bokse, din hund kan sidde i, hvis kurven var for usikker.

  Hvis du har hunden siddende på bagsædet, kan du desuden anskaffe dig et hundegitter indsat i det øverste af vinduet, så din hund hele tiden har adgang til frisk luft – det forhindrer hunden i at blive køresyg og sparer dig for rengøring, når den først er blevet syg.

  Og har din hund det dårligt med at skulle spring op og ned, er den for gammel eller simpelthen for lille, kan du også nemt og hurtigt få fat i en rampe, så din hund kan komme op og ned nemt og hurtigt.

  Læs mere om godt hundeudstyr her

  Share

   Leave a reply




  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.