• Gode råd, når du køber akvarieudstyr

  Hav et net ved hånden (foto petworld.dk)

  Hav et net ved hånden (foto petworld.dk)

  Hvis du er helt nystartet akvarist, kan det være lidt svært at komme i gang. Der er rigtig mange ting, man skal tænke på, for det kræver en del viden at have akvarium. Her er en række gode god, som forhåbentlig gør dig lidt klogere, inden du for alvor springer ud som akvarist.

  Først og fremmest er det vigtigt, at du finder en hel plan hylde til dit akvarium. Hvis det står skævt er der stor risiko for, at det bliver utæt. Ligeledes er det vigtigt, at dit akvarium ikke står i solen, da der så er stor sandsandlighed for, at der kommer alger. Mål eventuelt om din hylde er i vatter. Så er du helt sikker.

  Når dit akvarium står helt lige, så skal du finde ud af, hvilket slags akvarium, dit skal være. Skal det være et selskabsakvarie eller et cichlideakvarie? Ved selskabsakvarier skal bundstene være på ca. 2-4 mm. eller 3-5 mm. og ved cichlideakvarier skal de 4-5 cm. Desuden skal du finde ud af, hvilken slags fisk, du vil have.

  Belysningen i dit akvarium er heller ikke ligegyldigt. Fisk og planter har behov for lys, så det er en god idé at købe en lille lampe, der kan lyse akvariet op. Du kan læse meget mere om udstyr til akvarier på nettet.

  Klik her for at læse mere om akvarieudstyr!

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.