• God hundefoder giver dit hund et godt liv

  En hund har brug for den bedste næring (foto lavprisdyrehandel.dk)

  En hund har brug for den bedste næring (foto lavprisdyrehandel.dk)

  Du er, hvad du spiser, er et efterhånden nedslidt udtryk, der ikke fortjener for meget gentagelse. For selvfølgelig er man mere og andet, end hvad man vælger at indtage. Alligevel har ens indtag af fødevarer en vis betydning. Det gælder også, hvis man er hund. Men hunde kan ikke selv bestemme, hvad de spiser. De kan lade være med at spise, eller så kan de spise, hvad der serveres i hundeskålen. Hvis de lader være med at spise, er det ikke et tegn på, at de vælger usunde madvarer fra.

  Det er vigtigt, du hjælper din hund til at få en god næring. Det gør du ved at give den det hundefoder, den har allerbedst af. Hundefoder der dels er fyldt med proteiner, der styrker dens muskler, men dels også en masse energi, den kan brænde af. Hunde har et stort behov for bevægelse, derfor skal de også have noget at løbe på. Det kan de få igennem deres hundefoder.

  God næring

  God næring er vigtigt. Men hvad er god næring? Det er som nævnt proteiner og kulhydrater. Men hvordan får man disse ting? Det gør man igennem kød, fedt og energirige produkter. Det er en anden kost, end hvad mange mennesker rådgives til at indtage. Men tag ikke fejl af det, din hund har brug for det igennem sit hundefoder.

  Hundefoder skal også gerne bestå af en stor mængde vitaminer og mineraler. Hvis ikke din hund får nok vitaminer i sit foder, kan det ses på huden, pelsen tænderne og kløerne. Huden bliver sart og eksemramt. Pelsen bliver tynd og falder måske helt af. Den kan have en særligt dårlig ånde og beskidte tænder, og kløerne bliver bløde.

  Der findes masser af god hundefoder, der indeholder alle disse elementer. Husk at give din hund dem.

  Se et udvalg af hundefoder lige her

  Læs meget mere om hundefoder her:

  Hundefoder skal være en af livets goder

  Eukanuba hundefoder – tag godt imod din nye hvalp

  Forkæl din hund med lækkert hundefoder og gåture

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.