• Forvirring – Hvorfor er Royal Canin foder ikke for kaniner?

  Royal Canin - Ikke Royal kanin (Foto Petworld.dk)

  Royal Canin – Ikke Royal kanin (Foto Petworld.dk)

  Når man sidder og surfer efter forkælelse til sit kæledyr, i dette tilfælde en hvid, lille, blød og venlig kanin, så bliver man så glad, når man falder over navnet Royal Canin. Normalt synes man ellers, det er en jungle at lede efter foder til sin lille ven. Der er så mange forskellige valgmuligheder, som alle gør alt mulig godt for kaninus.

  Så da Royal Canin dukker op, tænker man yes – det er det perfekte foder til min kanin, Baboo. Det tænker man, lige indtil man ikke kan forstå, hvorfor Royal Canin kun snakker om hunde og katte. Hvor er kaninerne? Det var vel nok underligt.

  Og det er underligt, ja. For hvorfor laver man et mærke, der så eksplicit hentyder danskers tanker til kaniner, når de ikke laver kaninfoder? Det engelske ord for kanin er jo ”rabbit”, men alligevel. Man føler sig da snydt. Og det samme gør Baboo, for Royal Canin virker til at være et seriøst, godt fodermærke, der ikke går på kompromis med kvalitet og fokuserer på kæledyrets sundhed.

  Royal Canin er for hunde og katte

  På Royal Canins hjemmeside kan man læse om hunderacer og katteracer. Særlig foder til forskellige racer, for hvalpe og killinger og fuldvoksne kæledyr har forskellige behov. Det er indlysende. Men indlysende er det dog ikke, hvorfor Royal Canin hedder Royal Canin.

  Man kan blive ved med at spørge sig selv hvorfor, men måske skulle man bare spørge Royal Canin? Man kan dog frygte at spørge dumt, enten fordi man ikke forstår den rigtige betydning af ordet ”Canin”, eller fordi de har skrevet hvorfor navnet er Royal Canin et eller andet sted på hjemmesiden. Man kan spørge i sin søgen efter svar eller også kan man bare acceptere, at der ikke er noget svar og vide, at Royal Canin er for hunde og katte – ellers har de i hvert fald ikke været særlig gode til at skilte med, at produktet også er for kaniner og andre dyr.

  Er man kaninejer må man derfor kigge andre steder efter foder, mens hunde- og katteejere kan nyde godt af Royal Canins kvalitetsdyrefoder.

  Se produkter af Royal Canin her

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.