• Forkæl din hund med lækkert hundefoder og gåture

  Vær god ved din hund, gåture og godt foder. Du har sikkert også godt af noget luft (foto Petworld.dk)

  Vær god ved din hund, gåture og godt foder. Du har sikkert også godt af noget luft (foto Petworld.dk)

  Hunden er menneskets bedste ven, siger nogle. Og dem, der selv har hund, er mange gange enige i det udsagn. Forholdet mellem menneske og hund bliver ofte meget nært, og hunden bliver på mange måder en hel integreret del af familien. Den sider måske ikke lige med ved aftensmadsbordet eller sover i samme seng, men den er med stort set alle andre steder, og den får masser af kærlighed. Derfor er det også hårdt for mange mennesker, hvis deres hund dør, da det jo lidt er som et familiemedlem.

  Hvis man er en af dem, der har et meget nært forhold til sin hund, vil man ofte også gøre alt for at forkæle den rigtigt meget. Her får du en række gode ideer til, hvordan du forkæler din hund.

  Køb lækkert kvalitets hundefoder og gør din hund glad

  Først og fremmest bliver din hund glad, hvis du dagligt tager den med på flere lange gåture. Start om morgenen med en gåtur rundt i nabolaget. Husk så at gå en lang tur med den om eftermiddagen, når du kommer hjem fra jobbet. Her har hunden været alene hjemme hele dagen, mens resten af familien har været på job, så her har den ekstra bug for at være i selskab med mennesker og komme lidt ud og få rørt sig. Og slut så dagen af med en aften gåtur, inden du og din hund går i seng.

  Din hund vil også gerne have noget lækkert at spise. Sørg derfor for at købe noget godt hundefoder til den. Det skal være af god kvalitet og må gerne variere i smagen, så din hund får noget forskelligt hver dag. Prøv noget med kylling, oksekød, lam eller en hel anden smag.

  Læs meget mere om hundefoder her.

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.