• Eukanuba hundefoder – tag godt imod din nye hvalp

  Eukanuba er lige hvad en ung hvalp har brug for (Foto Petworld.dk)

  Eukanuba er lige hvad en ung hvalp har brug for (Foto Petworld.dk)

  Hundefoder er nærmest en hel videnskab for sig, men med lidt forskellige tips, nogle retningslinjer og eksperternes vejledning, skal du nok kunne finde det foder, der er rigtigt til din hund. At vælge fodermærke er ikke helt nok, for inden for de forskellige mærker findes forskellige produkter, der knytter sig til hundens alder, vægt eller andre afgørende faktorer.

  Hunde skal nemlig fodret forskelligt, alt efter hvor gamle de er. Det gør, at du gennem hundens udvikling skal fortsætte med at tage stilling til, om den skal skifte foder. Men når dui først har valgt et mærke, som du godt kan lide, og som hunden ikke mindst kan lide, så kan du i langt de fleste tilfælde holde dig til mærket, men kigge efter en anden type sammensætning af foderet. Du kan for eksempel prøve foderet fra Eukanuba.

  Vælg det rigtige hundefoder til hvalpen med Eukanuba

  Lige som babyer skal have babymad, skal hvalpene have hvalpefoder. Hvalpens mave er sart i forhold til den voksne hunds, så den skal have et foder, der glider lidt nemmere gennem systemet. Desuden skal den have en anderledes sammensætning af næringsstoffer i sin kost, så den kan vokse og blive stor. Det kræver noget helt særligt at udvikle sig i et ordentligt tempo, der hverken går for langsomt, men heller ikke så hurtigt at knoglerne ikke kan følge med. Foder fra Eukanuba, der er udviklet specielt til en hvalps behov er en rigtig god løsning.

  Det er vigtigt at finde et produkt, som hunden også synes er lækkert. Hvis hunden spiser med vellyst, bliver det noget nemmere at sikre dens vækst, men der er også lidt husråd for hunden, der virker kræsen eller afvisende over for tørfoderet. Bland for eksempel lidt A38 i maden, så det bliver mere fugtigt og glider lettere.

  Se et stort udvalg af produkter fra Eukanuba hundefoder her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/hundefoder.aspx

  Læs mere om Eukanuba hundefoder her

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.