• En kattelem frisætter kattene og tillader fleksibilitet

  Kattelem (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  Kattelem (foto: lavprisdyrehandel.dk)

  En kattelem er et stærkt symbol. Den fortæller, at det pågældende hjem er et frit hjem. Den fortæller, at hjemmet indeholder en fri mulighed for at kunne være, som man gerne vil være og dyrke det, som man gerne vil dyrke uden at skulle tage hensyn til andre livsrytmer. Katte dyrker gerne friheden og det egensindige. Katte er særlige væsener, idet det ikke altid interesserer dem, hvorvidt mennesket er engageret i andre opgaver, når den har brug for hjælp. Kattene er stædige på dette punkt. Katte synes nemlig at have brug for at skulle være totalt frie på alle tidspunkter af døgnet. Det er nok også derfor, at man som katteejer bliver afbrudt på de mest forstyrrende tidspunkter af nattens løb for at skulle tage sig af katten; Den lever i en anden tidsrytme. En rytme, som vi ikke altid lever synkront med.

  En anderledes rytme

  Kattenes asynkrone livsførsel er altså en livsførsel, der kan siges at være totalt adskilt menneskets egen. Her er tale om en livsførsel, der taler for sig selv og er sig selv. Det kan derfor være en god ide at anskaffe sig en kattelem, hvis man føler, at det er så forstyrrende, at det ligefrem afbryder en i sit eget liv. En kattelem skaber simpelthen rum og mulighed for at leve, som man gerne vil leve. En kattelem er kattens eget liv i en lille portal. Her er det muligt for katten at gå ind og ud, som det passer den.

  Universel frihed

  Det er også særdeles velegnet, hvis man gerne vil til fest eller andet. Det kan være særdeles velegnet, hvis man har et behov for at rejse ud i løbet af sommermånederne. I sådan et tilfælde er det nemlig ikke nødvendigt længere at skulle ringe til naboerne for at bede dem om at lukke op for katten, når den gerne vil ind igen.

   

  Find en kattelem til din dør her

   

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.