• En hundekurv giver en rolig hund

  Giv din hund et fast sted (foto petworld.dk)

  Giv din hund et fast sted (foto petworld.dk)

  Din hund har brug for en tryg base i dit hjem, præcis som vi mennesker har det, når vi putter i vores soveværelser eller smider os på sofaen. Vi har alle brug for at koble af og lade op, og den mulighed skal din hund også have.

  Læg altid din hunds yndlings legetøj i hundekurven, så den ved, at hundekurven er dens eget og personlige sted, hvor den bestemmer. Desuden vil den yndlings hundelegetøj få den til at føle sig tryg og glad. Præcis som når de små får deres yndlings bamser med i seng.

  Placer din hundekurv et sted i hjemmet, hvor du ved, at du også vil befinde dig i en del af din vågne tid. Det skal gerne være et roligt og hyggeligt sted, men din hund elsker at følge med i dit liv, og den vil altid føle sig bedre tilpas og mere tryg, hvis du er i nærheden.

  Vælg den rette hundekurv

  En hundekurv er ikke bare en hundekurv. Du kan vælge mellem kurve af flet, senge af skum eller plastkurve. Lige meget hvilken model du vælger, så er det vigtigt, at du lægger puder og tæpper i ”sengen”, så din hund ligger blødt og føler sig hjemme, præcis som du gør i din dyne.

  Hundekurven bør altid være stor nok til at din hund kan vende og dreje sig, så du bør som udgangspunkt måle din hund og købe en kurv, der er præcis ligeså lang, som din hund er. Køb en kurv, der matcher din boligindretning.

  Køb en hundekurv her: http://www.lavprisdyrehandel.dk/products/hundesenge–madrasser.aspx

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.