• Din kat har brug for ordentlig kattemad

  Katte ville vælge kattefoder (foto petworld.dk)

  Katte ville vælge kattemad (foto petworld.dk)

  De fleste holder meget af deres kæledyr. Hund og kat er de to kæledyr, der er mest populære i mange europæiske lande, og derfor også i Danmark. Som kæledyrsejer har man et ansvar for at passe ordentligt på sit dyr. Det indebærer nogle forskellige pligter, og nogle forskellige ting, der skal købes. Det kan blandt andet være sådan noget som kattemad, hundefoder, legetøj og meget mere.

  Kattemad er for mange et område, hvor man sagtens kan spare nogle nemme penge. De fleste har en travl hverdag, hvor indkøb skal ordnes mellem arbejdsdagen og de praktiske pligter i hjemmet. Derfor er det ikke altid, at vi finder tid til at gøre mere ud af indkøb af kattemaden. Det er jo også så nemt bare at tage, hvad de sælger i supermarkedet, og så bare servere dét for sin kat.

  Det er vigtigt at huske på, at det forholder sig med kattemad, som det forholder sig med mad til mennesker. Det har en stor betydning, hvad det er man får at spise. Mennesker kan få livsstilssygdomme og et grimmere udseende af ikke at spise ordentligt. Det samme kan katte, hvis de ikke får ordentlig kattemad at spise.

  Køb god kattemad

  Der findes bestemt masser af produkter til katte, der kan købes billigt i supermarkedet. Det er bare ikke sikkert, at disse også er til bedste for dyret. Derfor kan man med stor fordel vælge kattemad fra producenter, der er internationalt anerkendte for kvalitet og eftertanke.

  Den gode kattemad indeholder vitaminer og næringsstoffer til gavn for katten. Det er også meget vigtigt, at foderet er nemt at tygge, og at katten let kan optage det i sit system. Se blandt andet på foder fra producenter som Royal Canin eller Arion, hvor du kan få kattemad specialiseret til forskellige katteracer.

  Kattemad! køb det her

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.