• Arion – specialfoder til alle dyr

  Dette Arion produkt er til killinger, men de laver til alle slags dyr (Foto Arion-premium.dk)

  Dette Arion produkt er til killinger, men de laver til alle slags dyr (Foto Arion-premium.dk)

  Det har alle dage været svært at gennemskue, hvad man skulle fodre sine kæledyr med. Tiden, hvor man kunne fodre sin hund med resterne fra middagsbordet, er fobi, og i dag handler alt om optimal ernæring og sundhed hos dyrene.
  Men de store producenter som eksempelvis Arion, hjælper dig meget på vej, når du skal købe foder til din hund eller kat. I dag er det nemlig muligt at købe foder, der specialiseret lige præcis dit dyr.

  De vigtige faktorer

  Der er nemlig nogle ret vigtige faktorer, der afgør, hvad foder dit dyr skal have. Det er alder, størrelse, race og til sidst vægt.
  Det giver jo meget god mening at en kattekilling skal have mere næring end en fuldvoksen kat, der ikke er i vokseperioden længere. Det gælder nemlig om, at give killingen de optimale betingelser for at vokse sig stor og stærk. Men i dag kan du faktisk få foderprodukter, der er specialiseret til killinger og gennemtestet i kontroller, der efterhånden minder meget om dem, vi udsætter vores egne fødevarer for.
  Hvis du dog er i tvivl om, hvad du skal købe til dit dyr, så søg altid råd hos din lokale dyrehandler, der helt sikker har stor ekspertise på området.

  Læs mere om Arion her

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.