• Akvarie – En livlig hobby

  JUWELAKVARIE RIO (Foto: Petworld.dk)

  JUWELAKVARIE RIO (Foto: Petworld.dk)

  Er du træt af at samle på frimærker og sten, og længes du efter en hobby, som kræver lidt mere end at sætte ting i et album, noget mere levende og spændende? Rigtig mange danskere har valgt at holde fisk, hvilket på én gang er et taknemmelig kæledyr, som passer sig selv det meste af tiden, men alligevel holder sin ejer med selskab, samtidig med, at det er et samlerobjekt med masser af muligheder for at nørde helt igennem.

  Masser af tilbehør

  Noget af det sjoveste ved at holde fisk er alt det tilbehør som kan fås til akvariet. Der er næsten ingen grænser for, hvad der kan anskaffes af pynt og dekorationer. Der er den klassiske sørøverkiste og et sunket skib, dykkere der leder efter skatten, eller et stort søuhyre, som vogter juvelerne i en hule. Er man ovre i det mere seriøse, er der et hav af naturtro planter, sten og rødder, som kan være med til at skabe en stemning, som ligner den flod eller den sø, hvor dine fisk oprindeligt kom fra.

  Derudover er der selvfølgelig stort hobby-potentiale i at sætte sig ind i de forskellige typer akvariefisk og lave en sammensætning, som er mest naturtro og flot.

  Find masser af tilbehør til akvarier her!

  Share

   Leave a reply
  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.